GDX AS

Kvalitet, kompetanse og personlig oppfølging.

Vi er en distributør med fokus på merverdi. Det vil si at vi gjør mer enn bare å flytte varer. Vi ønsker å jobbe sammen med våre forhandlere og bistå dem best mulig med alt fra teknisk kompetanse til diskusjoner rundt gode muligheter i markedet. Vår oppfatning er at for at vi skal lykkes, så må våre forhandlere lykkes. Det målet når vi ved å tilby produkter som er enkle å montere, er stabile i drift og ikke minst har konkurransedyktige priser.

For oss å det viktig å minimere risiko og usikkerhet for installatørene, så vi bruker mye tid på å teste systemene vi selger slik at vi kan anbefale de beste løsningene tilpasset hver prosjekt.

Teamet vårt

Ansatte

Company team

Fredrik Ahlsen

Produktsjef / CEO

Daglig leder og teknisk ansvarlig. Perfeksjonist som elsker å lære seg nye ting, spesielt innen teknologi-feltet. Har som mål å kjenne alle produkter vi selger svært godt og ut ifra dette kunne gi våre forhandlere god support og veiledning ved valg av system og produkter til hver prosjekt.

Company team

Bent Ingerø-Ahlsen

Salgssjef

Bent tar alltid telefonen med et smil og ser muligheter der andre møter veggen. Han er en person som får ting til å skje og skaper relasjoner som fører til salg for våre forhandlere. Med glimt i øyet og ståpåvilje går det alltid bra til slutt.

Company team

Kjell Johansen

Salgskonsulent / Systemdesigner ITV

Har bred erfaring og lang fartstid innen ITV systemer. Tidligere arbeidet for blant annet Philips og ADI som markeds-/produktsjef . Spesialist innen Retail-/ Industri og det Maritime markedet. Kjell brenner for faget og de gode gjennomtenkte løsningene.

Company team

Ole Petter Bjerkeli

Tekniker

Løsningsorientert og datakyndig tekniker. Tidligere erfaring som montør. God forståelse for den digitale verden og setter seg raskt inn i nye produkter og systemer. Hjelpsom type som sørger for at prosjektene til våre forhandlere alltid kommer i mål.

Company team

Anders Heide

Konsulent ITV

Lang erfaring fra sikkerhetsbransjen og forsvaret. God forståelse av systemer sett opp mot kundenes behov. Digger brukervennlige og solide løsninger.

Company team

Ole Rune Mykjaland

Tekniker / Konsulent ITV

Lang erfaring fra bransjen, helt tilbake til analoge kamera, rør og VHS, frem til dagens teknologi med IP, AI og alt som hører med. Hjelper installatøren fra A-Å med ITV-Prosjekter. Teknisk dyktig, løsningsorientert og alltid blid.