Meget god kunnskap og kundeservice – Prod​ukter av høy kvalitet

Vi mener at det er helheten som teller og at man oppnår de beste resultatene når man vet hva man driver med.
Hos GDX blir vi kjent med og tester ut produktene vi vurderer, før vi tar de inn i sortimentet.
De aller fleste av systemene
vi selger er koblet opp i lokalene våre og det gjør oss i stand til å gi "hands on" support – Enten over telefon eller fjernstyring.

Prosjektdesign

GDX kan bistå i alle deler av prosjektet med ITV- og portelefonanlegg. Helt fra prosjektdesign, tilbudsoppsett (laget fra kravspesifikasjoner) og anbudsprosesser til konfigurasjon og oppsett av komplette systemer. Du velger fritt etter hva som passer for din virksomhet – Om du vil gjøre alt selv eller ha det plug & play, slik at det kun er montering som gjenstår.

Kurs og opplæring

Vi tilbyr kurs og opplæring tilpasset våre kunders behov. Ta kontakt så kommer vi frem til en god løsning som raskt og effektivt setter dere i stand til å levere deres systemer til fornøyde sluttkunder

Lager i Norge

Varelageret og kontorene våre befinner seg på samme sted, så ordre som blir lagt inn på formiddagen blir stort sett sendt samme dag. Det er også mulig å hente varene hos oss i Halden, om ønskelig.

Førsteklasses kundeservice

Vi tilbyr kurs og opplæring tilpasset våre kunders behov. Ta kontakt så kommer vi frem til en god løsning som raskt og effektivt setter dere i stand til å levere konkurransedyktige systemer til fornøyde sluttkunder

Bli kunde av GDX

Om du er installatør av ITV eller porttelefon vil det lønne seg å ta en prat med oss. 
Vi har moderne, funksjonsrike og brukervennlige systemer til konkurransedyktige priser. Hos oss er det dyktige fagpersoner tilgjengelig som vil kunne følge opp dine prosjekter. Fyll ut skjema til høyre så hjelper vi deg videre.